- EAN13
- 9782912690227
- ISBN
- 978-2-912690-22-7
- Éditeur
- Fleurines
- Date de publication
- 02/07/2010
- Collection
- RECETTES DU TER
- Nombre de pages
- 208
- Dimensions
- 22 x 15,5 x 1,8 cm
- Poids
- 350 g
- Langue
- français
- Code dewey
- 641.594
Recipes from the Aveyron
De René Husson, Philippe Galmiche
Illustrations de Christiane Galmiche
Fleurines
Recettes Du Ter
Trouvez les offres des librairies les plus proches :
ou
Offres
Welcome to the country of aligot, stuffed cabbage, estofinade, farçous, chicken with onions, savory lamb tart, to the country of roquefort, laguiole, flaune, fouace, rissoles, walnut tart, squash tart … You’ve guessed it ! The Aveyron, the land of good eating !200 simple, authentic recipes made with natural ingredients, from many a family’s treasured lore, uncovered in the heart of the Aveyron, await your place at the table !
S'identifier pour envoyer des commentaires.
Autres contributions de...
-
Cuisine de la Bible, 110 recettes au temps de jésusPhilippe Galmiche, Nathalie Galmiche, René HussonFleurines14,90
-
Cuisine de la Bible, 110 recettes au temps de jésusPhilippe Galmiche, Nathalie Galmiche, René HussonFleurines14,90
-
Cuisine de la Bible, 110 recettes au temps de jésusPhilippe Galmiche, Nathalie Galmiche, René HussonFleurines14,90